Pensiunea Dor De Munte Paraul Rece
 

Pensiunea Dor De Munte - Paraul Rece 3

REZERVARE
 

Descriere

ensiunea DOR de MUNTE este asezata in cel mai cunoscut si mai frumos areal cu turism rural din Romania, zona Bran-Rucar (vezi locatia exacta).

In prezent pensiunea este formata din doua vile aflate in aceeasi curte, cu o capacitate totala de cazare de 42 de locuri.

Toate camerele sau apartamentele din vile sunt dotate cu bai proprii, televizoare cu intreaga gama de programe receptionate prin cablu, incalzire centrala, iar conectarea la Internet se poate face acum mai usor, clientii pensiunii beneficiind de servicii wireless.

Intre cele doua vile se afla o spatioasa curte care pune la dispozitie o parcare pentru automobile, un generos spatiu de joaca pentru copii si doua foisoare prevazute cu toate cele necesare pentru un gratar in aer liber.

Localizare

La intersectia drumurilor dintre Bran si Simon, pe partea stanga, intre doua dealuri impadurite si intr-o zona in care linistea este atotcuprinzatoare, Pensiunea Dor de Munte va asteapta in fiecare moment al anului.

Mai exact, dupa intrarea in Simon, pe DC52 din DN73, se merge aprox 2 kilometri, apoi pe partea stanga la circa 200 de metri de biserica din localitate, se gaseste Pensiunea Dor de Munte.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea - Paraul Rece

Facilitati in unitate

 • Camere nefumatori
 • Incalzire centrala
 • Parcare
 • Restaurant in incinta
 • Salon mic dejun
 • Terasa - vara

Facilitati in camere

 • Acces internet
 • Aer Conditionat
 • Baie Proprie
 • Telefon-National
 • TV in camere
 

Adresa

Paraul Rece
Str. Simon nr. 330B

Telefon:

0268.238.041
0268.237.283
0740.048.029

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info