Pensiunea Donna Ana Timisoara
 

Pensiunea Donna Ana - Timisoara 4

REZERVARE
 

Descriere

Pensiunea Donna Ana va ofera cazare Timisoara si reprezinta alegerea potrivita ce nu va pune intr-o situatie economica delicata - pentru oameni de afaceri dar foarte potrivit si pentru turismul organizat.

Pensiunea Donna Ana este una dintre cele mai elegante si rafinate constructii ce innobileaza orasul de pe malul Begai.

Localizare

Pensiunea este amplasata intr-o zona rezidentiala noua, la 4 km de centrul orasului si ofera acces rapid la taxi si la mijloacele publice de transport.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

pensiunea donna ana 1 timisoara pensiunea donna ana 1 timisoara pensiunea donna ana 1 timisoara pensiunea donna ana 1 timisoara pensiunea donna ana 1 timisoara pensiunea donna ana 1 timisoara pensiunea donna ana 1 timisoara pensiunea donna ana 1 timisoara pensiunea donna ana 1 timisoara pensiunea donna ana 1 timisoara pensiunea donna ana 1 timisoara

Facilitati in unitate

  • Internet wireless
  • Parcare
  • Restaurant in incinta
  • Salon mic dejun
  • Terasa - vara

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • minibar
  • TV in camere
 

Adresa

Timisoara
Str. Gospodarilor Nr. 13

Pozitionare GPS:

Lat:    45.714729
Long:  21.235235

REZERVARE
 
Cazare.info