Pensiunea Doina Sacele Brasov
 

Pensiunea Doina Sacele - Brasov 3

REZERVARE
 

Descriere

Cei dornici de adrenalina pot inchiria ATV-uri (decorul montan pretindu-se excelent la astfel de sporturi) sau se pot lansa cu parapanta la Bunloc.

Cei dornici de ascensiuni pot face drumetii la Parcul Aventura, la 7 Izvoare, la 7 Scari sau la Pietrele lui Solomon. In timpul iernii, pozitionarea excelenta a pensiunii o recomanda ca pe o locatie unica fata de Poiana Brasov, dar si fata de statiunile de schi de pe Valea Prahovei.

Pensiunea se poate inchiria in totalitate sau pe camera.

Localizare

Situata intr-un decor rustic remarcabil (mun.Sacele), dar, in acelas timp foarte aproape atit de Brasov (10 minute distanta pe centura), cit si de Predeal (15, 20 minute distanta pe E60), pensiunea turistica Doina **** va asteapta sa petreceti un sejur minunat.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

pensiunea doina brasov pensiunea doina brasov pensiunea doina brasov pensiunea doina brasov

Facilitati in unitate

 • Camere nefumatori
 • Incalzire centrala
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Restaurant in incinta
 • Salon mic dejun
 • Terasa - vara

Facilitati in camere

 • Aer Conditionat
 • Baie Proprie
 • minibar
 • TV in camere
 

Adresa

Brasov
Str. Vulturului Nr. 1 B

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info