Pensiunea Cristina Zarnesti
 

Pensiunea Cristina - Zarnesti 3

REZERVARE
 

Descriere

Datorita amplasarii locatiei la baza muntior Piatra Craiului se pot accesa cu usurinta toate traseele montane din masiv.

La mica distanta (7Km) se afla Cetatea Rasnov dar si Castelul Bran.

Pensiunea Cristina va pune la dispozitie:

8 camere duble matrimoniale;
bucatarie complet utilata;
living pentru 25-30 persoane;
terasa acoperita;
barbeque;
parcare pentru 6 autoturisme.

Localizare

Pensiunea Cristina este situata in centrul vechi al orasului Zarnesti la aproximativ 800m de baza Parcului National Piatra Craiului. Este locul unde veti fi intampinati oricand cu ospitalitate de carte gazde, care se vor stradui sa va faca sederea cat mai placuta si linistita.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea - Zarnesti

Facilitati in unitate

  • Camere nefumatori
  • Incalzire centrala
  • Parcare
  • Restaurant in incinta
  • Salon mic dejun

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Zarnesti
Str. Mitropolit Ion Metianu Nr.60

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info