Pensiunea Casa Ralu - Izvorul Muntelui 2

REZERVARE
 

Descriere

Peisajul de basm, aerul curat, linistea si freamatul padurii, susurul apei din apropiere, sunt elemente de care va puteti bucura pe deplin pe perioada sederii in zona.

Capacitatea de cazare este de 12 locuri dintre care 2 camere a cate 3 locuri, o camera de 2 locuri si inca una cu 4 locuri, fiecare camera include pat matrimonial.

Camerele sunt dotate cu tot ceea ce aveti nevoie pentru a va simti confortabil: lenjerie noua, saltele Relaxa, mobilier necesar.

Dotarile curente sunt asigurate in regim intern dintre care mentionam centrala proprie, apa calda, apa potabila (de izvor), vesela de bucatarie, acces bucatarie, spatiu amenajat pentru gratar si foc de tabara.

Localizare

Situata in Statiunea Izvorul Muntelui, la poalele Masivului Ceahlau, Casa Ralu va ofera posibilitatea petrecerii unor momente de neuitat alaturi de familie si prieteni.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Facilitati in unitate

  • Camere nefumatori
  • Curte / Gradina
  • Incalzire centrala
  • Parcare
  • Salon mic dejun

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Izvorul Muntelui
Str. Izvorul Muntelui Nr. 126

Telefon:

0726-223232
0721-428399
0745-861388

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact

Pozitionare GPS:

Lat:    46.9488222
Long:  26.0476453

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info