Pensiunea Casa Cristina Sibiu
 

Pensiunea Casa Cristina - Sibiu 3

REZERVARE
 

Descriere

Pensiunea Casa Cristina va asteapta cu bratele deschise, intr-o ambianta linistita, selecta si sigura, in vecinatatea Consulatului German.

Localizare

Suntem poziționati la a 3-10 minute de plimbare de cele mai importante atractii ale orasului: Teatrul National Radu Stanca, Sala Thalia - Filarmonica Sibiu, Zidul Breslelor, Centrul istoric, Piata Mare, Muzeul Brukenthal, Catedrala Mitropoliei Ardealului, Muzeul de Stiinte Naturale.

Pensiunea se afla in aproprierea Spitalul Clinic Judetean, la doar 15 minute de mers pe jos este gara centrala si Autogara..
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea - Sibiu Pensiunea - Sibiu Pensiunea - Sibiu Pensiunea - Sibiu Pensiunea - Sibiu

Facilitati in unitate

 • Camere nefumatori
 • Curte / Gradina
 • Ghid Turistic
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Parcare in garaj
 • Terasa - vara

Facilitati in camere

 • Acces internet
 • Baie Proprie
 • TV in camere
 • Uscator de par
 

Adresa

Sibiu
Str. L. Blaga , Nr. 13 , Sibiu

Telefon:

0757-881-299
0269-250-286

Fax:

0269-250-286

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact

Pozitionare GPS:

Lat:    45.792120
Long:  24.154568

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Semnal Retele Mobile:

Vodafone
Orange
Telekon

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info