Pensiunea Anette Covaci
 

Pensiunea Anette - Covaci 4

REZERVARE
 

Descriere

Va stam la dispozitie 24 din 24 pentru ca sederea dumneavoastra in Timisoara sa fie de neuitat.

Complexul include cinci camere personalizate a cate două locuri, un restaurant cu o capacitate de 60 de persoane, loc de joacă pentru copii, parcare privată şi o terasă exterioară. Camerele sunt cochete - Violet Roses, Blue Roses, Savana Africa şi Anette Apartament -, de remarcat fiind tablourile deosebite.

Situata in satul Covaci, la 6 km de Timisoara, Pensiunea Anette este o pensiune - restaurant deschisa la inceputul lunii Noiembrie 2007 si este situata la marginea nordica a localitatii intr-o zona linistita si intima , la 500m de paraul Beregsau .

Clasificata cu 4 margarete pensiunea dispune de 5 camere personalizate: Savana Africa, Blue Roses, Violet Roses, Apartament Anette. Fiecare camera are un design deosebit si este decorata cu tablouri pictate chiar de proprietara ( D-na Anette ). Camerele sunt dotate cu telefon, internet, plasma, minibar, uscator de par, grup sanitar propriu cu cada jaccuzi / dus, bideu, ventiloconvectoare pentru incalzire /racire, etc.

Restaurantul aflat in cadrul pensiunii are o capacitate de 60 de locuri si terasa cu o capacitate de 90 locuri, este foarte intim si elegant, se poate servi masa intre orele 10-23.
In curte se gasesc 3 foisoare, gratar.

Pe langa preparatele deosebite servite in restaurant se pot servi si produse cu specific local : branza de oaie de la ciobanii din apropiere, lapte de vaca de la o ferma situata la 1 km de pensiune, produse locale din carne de porc, vin, etc.

Localizare

Pentru o zi, doua sau mai multe, Pensiunea Anette va asteapta cu camere unice si o atmosfera special creata pentru confortul dumneavoastra. Daca cautati cazare in Timisoara sau in afara ei, pensiunea noastra langa Timisoara, la doar 6 km, va ofera tot ce va puteti dori de la o pensiune din Timisoara.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea - Covaci
 

Adresa

Covaci
Calea Aradului Nr. 125

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

REZERVARE
 
Cazare.info