Pensiunea Andutu Busteni
 

Pensiunea Andutu - Busteni 2

REZERVARE
 

Descriere

Dotata cu o priveliste superba, Casa Andutu iti ofera posibilitatea de a admira maretia Caraimanului in toata splendoarea sa chiar de la fereastra camerei tale.

Pensiunea dispune de 12 camere dupa cum urmeaza 5 camere triple, 2 camere duble, 5 camere cu pat matrimonial.

De asemenea iti punem la dispozitie un living-room spatios, sala de mese cu 32 locuri, bucatarie cu dotari complete, curte si gratar.

Localizare

Pensiunea Casa Andutu va asteapta intr-un ambient modern si placut, in apropierea partiei Kalinderu din Busteni.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea Andutu Anduta

Facilitati in unitate

  • Bucatarie comuna
  • Camere nefumatori
  • Incalzire centrala
  • Parcare
  • Salon mic dejun
  • Terasa - vara

Facilitati in camere

  • Acces internet
  • Baie Proprie
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Busteni
Str. Mihai Viteazul, nr.3

Telefon:

0244-312333
0721-295480
0721-227063

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info