Pensiunea Andreea Straja
 

Pensiunea Andreea - Straja 1

REZERVARE
 

Descriere

Pensiunea Andreea dispune la parter doua camere de 4 persoane cu 2 paturi suprapuse, o camera de doua persoane (pat matrimonial), cu baie proprie, la etaj I o sala de mese cu 20 locuri, bucatarie utilata la dispozitia turistilor iar la etajul II sunt 2 apartamente care cuprind fiecare 2 camere de doua persoane

Localizare

Pensiunea Turistică “Andreea” *, este situată la altitudinea de 1350 metri, în masivul Straja, la aproximativ 100 de metri de staţia de întoarcere a telescaunului care deserveşte întreaga staţiune turistică Straja.

Accesul în Staţiunea turistică Straja se poate face cu telescaunul sau, în cazul în care condiţiile meteo permit acest lucru, cu maşina, parcurgînd un drum de aproximativ 7 km, Drumul Crucii. Staţiunea dispune de 6 teleschiuri din care 4 sunt dotate cu instalaţie de nocturnă. ( două din cele 6 teleschiuri se află la aprox. 50 m de Pensiunea “Andreea”).
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea - Straja

Facilitati in unitate

  • Camere nefumatori
  • Parcare
  • Salon mic dejun
  • Terasa - vara

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Straja
Straja

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info