Pensiunea Ana Targu-Mures
 

Pensiunea Ana - Targu-Mures 3

REZERVARE
 

Descriere

* Firma Galcar a fost infiitata in 1995 avand profil de activitate feronerie.

* 1999 se imparte in 2: feronerie si alte servicii de cazare.

* Se construieste o cladire cu 17 camere, complet dotate cu televizor, telefon, cablu, minibar, baie proprie la care se mai adauga receptie, bucatarie, oficiu, sala de mese 40 de locuri

* 2002 se vor construi 4 camere pe structura unei cladiri vechi determinata de cererea de tot mai mari de locuri de cazare

* 2006 - Numarul tot mai mare de contracte de prestari servicii de cazare incheiate cu firme din Bucuresti, Tg. Mures, au impus marirea spatiului de cazare de la 4 camere la 9 camere, prin mansardarea imobilului existent.

* 2007- Langa vechea terasa se va construi o terasa suspendata ce ofera clientului o panorama extraordinara a orasului

* 2008- Terasa cea veche va fi inchisa si dotata in stil rustic.

Localizare

Targu Mures este situat pe terasa care domina raul Mures la o altitudine de 330m.

Orasul Targu Mures este cea mai importanta localitate de pe valea superioara a Murestului, centrul administrativ, economic si cultural.

Asezat pe malul stang al muresului, orasul este inconjurat de dealuri cu povarnisuri dulci, de pe culmea carora se vad departarile podisului Transilvaniei.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea - Targu-Mures Pensiunea - Targu-Mures Pensiunea - Targu-Mures Pensiunea - Targu-Mures Pensiunea - Targu-Mures Pensiunea - Targu-Mures

Facilitati in unitate

  • Curte / Gradina
  • Internet wireless
  • Parcare
  • Restaurant in incinta
  • Terasa - vara

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • TV in camere

Facilitati in zona

  • Monumente Istorice in zona
 

Adresa

Targu-Mures
Str. Gheorghe Marinescu Nr. 50 K

Telefon:

0265 214 977

Fax:

+40-265/214684

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact

Pozitionare GPS:

Lat:    46.558597
Long:  24.580867

REZERVARE
 
Cazare.info