Pensiunea Alpin Life Fagaras
 

Pensiunea Alpin Life - Fagaras 3

REZERVARE
 

Descriere

Pensiunea Alpin Life va asteapta in fiecare moment al anului intr-o zona in care linistea este atotcuprinzatoare.

Aici se pot petrece zile linistite de odihna intr-un cadru perfect pentru un concediu de refacere, sau se pot organiza petreceri prilejuite de diverse evenimente (onomastici, revelioane, etc)

Pensiunea Alpine Life pune la dispozitie iubitorului de munte un popas inainte de a incepe un traseu spectaculos spre unul din multele obiective turistice ale zonei, pentru un concediu perfect la munte cele mai bune conditii de cazare, precum si alte servicii.

Localizare

Dupa 20 de km, la sud de orasul Fagaras, ajungi în frumoasa asezare Dejani, care este o asezare piemontala, cum ar spune specialistii, înconjurata de munti, acoperiti de paduri dese.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

pensiunea Alpin Life fagaras

Facilitati in unitate

  • Camere nefumatori
  • Incalzire centrala
  • Parcare
  • Salon mic dejun

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • TV in camere

Facilitati in zona

  • Partie de Schi
 

Adresa

Fagaras
Dejani

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:   14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info