Obiective turistice in Comandau

Pasul Vadas - Aita Mare - Covasna

Pasul Vadas - Aita Mare - Covasna

Pasul Vadas ce se afla in Aita Mare, judetul Covasna este considerat unul dintre cel mai frumos si mai atragator pas de trecatoare din Romania. Acest lucru se datoreaza autenticitatii zonei romanesti de pajisti verzi si cadru natural aproape neatins de om unde drumetiile sau picnicurile tale din vacanta se pot transforma in unele dintre cele mai relaxante si linistite momente pe care le-ai avut.
Muzeul de istorie a breslelor - Targu Secuiesc - Covasna

Muzeul de istorie a breslelor - Targu Secuiesc - Covasna

Muzeul Breslelor din Targu Secuiesc reflecta in totalitate istoria orasului unde nu demult pe teritoriul acestora se auzeau numai sunete de dalti si roti de lemn unde mestesugul si negustoria erau ocupatii de baza a locuitorilor. 8 sali aflate la parterul muzeului sunt pline cu obiecte si unelte care au apartinut mestesugarilor din trecut.
Vulcanul Balta Dracului - Covasna

Vulcanul Balta Dracului - Covasna

Situandu-se in Covansa, devenind reprezentativa pentru oras, Balta Dracului este un obiectiv turistic care a devenit faimos din doua motive pentru Romania.
Statiunea Balvanyos - Covasna

Statiunea Balvanyos - Covasna

Statiunea balneolimaterica din Balvanyos este situata la aproximativ 950 de metri altitudine in partea vestica a Muntilor Bodoc si este deschisa permanent oamenilor care doresc sa beneficieze de tratamentele acesteia. Optiunile de tratare de la Balvanyos sunt multiple si poate fi una dintre cele mai frumoase calatorii bucurandu-va si de prospetimea si panoramele zonei de munte
Statiunea Malnas-Bai - Covasna

Statiunea Malnas-Bai - Covasna

Pe cursul superior al Oltului se afla Malnas-Bai, una dintre importanele statiuni balneoclimaterice din Romania. Aceasta se afla intr-o zona depresionara astfel temperatura medie anuala nu scade sub 7 grade Celsius.
Targul Secuiesc - Covasna

Targul Secuiesc - Covasna

Targul Secuiesc, cu o populatie de aproximativ 20.000 de locuitori, majoritatea maghiari conform recensamantului din 2002, s-a format prin asezarile famiilor de mestesugari si negustori din Transilvania pana la mijlocul secolului XX.
Cetatea Zanelor - Covasna

Cetatea Zanelor - Covasna

Cetatea zanelor, construita in urma cu aproape doua milenii pe locurile unei civilizatii mai vechi ce dateaza din epoca fierului, este considerata una dintre cele mai mare asezari dacice din Carpatii de Curbura.
 

Ultimele unitati inscrise