Motel Dhs Deva
 

Motel Dhs - Deva 3

REZERVARE
 

Descriere

Motelul DHS se incadreaza in categoria motelurilor de trei stele, oferind conditii de cazare si servicii hoteliere la standarde europene.

Ceea ce ne deosebeste de celelalte locatii din imprejurimile Devei, este faptul ca noi incercam sa aducem in Romania o mica parte din frumusetea tinuturilor chinezesti, camerele fiind dotate cu mobilier adus din China, iar restaurantul nostru, preparatele si ambianta ne duc cu gandul tot la China.

Localizare

Motelul DHS este amplasat pe DN7, intre orasele Deva si Simeria, langa Fabrica de Biciclete DHS.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

vila dhs deva vila dhs deva vila dhs deva

Facilitati in unitate

  • Camere nefumatori
  • Internet wireless
  • Parcare
  • Restaurant in incinta
  • Salon mic dejun

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • minibar
  • TV in camere
 

Adresa

Deva
Str. Sintuhalm nr. 35 A

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info