Hotel Stavilar Sinaia
 

Hotel Stavilar - Sinaia 2

REZERVARE
 

Descriere

Hotel Stavilar va sta la dispozitie, creand pentru dumneavoastra spatiul ideal de cazare in timpul unei calatorii de afaceri, cat si atmosfera relaxanta si calda pentru un sejur excelent in orasul Sinaia sau in imprejurimi.

Restaurantul hotelului ofera oaspetilor nostri preparate culinare traditionale intr-o ambianta placuta.

Sala de conferinte are o suprafata de 50mp iar capacitatea maxima este de 36 de locuri. Dotarile complete pe care vi le punem la dispozitie vor face ca intalnirea dumneavoastra sa fie una de succes.

Localizare

Complexul se afla situat la o distanta de 200 m. Fata de Dn 1 Bucuresti-brasov, la 500 m. De castelul Peles si Manastirea Sinaia, la 800 m. De gara Sinaia iar fata de centrul orasului, 800 m.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Hotel Stavilar

Facilitati in unitate

  • Camere nefumatori
  • Incalzire centrala
  • Parcare
  • Salon mic dejun
  • Terasa - vara

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Sinaia
Str. Aleea Pelesului, Nr. 2

Pozitionare GPS:

Lat:    45.3560893
Long:  25.5518683

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info