Hotel Savoy Timisoara
 

Hotel Savoy - Timisoara 4

REZERVARE
 

Descriere

Capacitatea de cazare este de 55 de camere, inclusive 2 garsoniere si 2 apartamente. Un numar de camere sunt destinate oaspetilor nefumatori.

Actuala cladire a hotelului, construita in anul 1935, a avut intotdeauna un aer de exclusivitate si rafinament. Pastrand fatada originala, camerele au fost restaurate si amenajate cu atentie, pricepere si mult bun gust.

Interioarele sunt moderne, construite intr-un stil aparte care evoca originalitatea si eleganta stilului art-deco. Paletele de culori calde folosite la decoratiuni reflecta un gust rafinat si sofisticat pentru care dealtfel hotelul este si recunoscut.

Placut si intim, restaurantul Savoy va pune la dispozitie o larga varietate de preparate culinare ale bucatarului sef Gabriel Cretu, la care se adauga preparatele clasice ale bucatariei internationale. Restaurantul va asteapta zilnic, indeplinindu-va orice dorinta culinara: de la un mic dejun deosebit, la un pranz de afaceri sau o cina romantica.

Ospitalitatea si eleganta barului de zi il recomanda drept un spatiu ideal pentru petrecerea timpului dumneavoastra liber; mobilierului comfortabil i se adauga o serie de tablouri originale ale unor cunoscuti artisti plastici timisoreni (lucrarea maestrului Silviu Oravitan.este impresionanta si nu poate trece neobservata).

Pentru indepartarea stress-ului cotidian, hotelul va pune la dispozitie o sala de fitness si sauna, locuri ideale pentru o relaxare sanatoasa sau pentru un exercitiu fizic care va va mentine in forma.

Localizare

Situat in inima orasului Timisoara, Hotelul Savoy ofera servicii de 4 stele, invitandu-si oaspetii intr-o atmosfera unica, plina de eleganta si comfort. Imbinand luxul cu functionalitatea, hotelul satisface deopotriva atat cerintele oamenilor de afaceri cat si ale turistilor aflati in timpul lor liber.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Hotel - Timisoara
 

Adresa

Timisoara
Spl. Tudor Vladimirescu nr.2

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info