Hotel Sandoria Targu-Mures
 

Hotel Sandoria - Targu-Mures 3

REZERVARE
 

Descriere

Sandoria este cel mai nou complex hotelier din Targu Mures, oferin conditii la standarde occidentale si preturi competitive, atat pentru dvs cat si pentru partenerii dvs de afaceri.

Localizare

Situat pe DN E60 la iesirea din Targul Mures spre Sighisoara, la 9 km de Aeroportul Targu mures si la 2 km de Centrul orasului.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

hotel sandoria targu mures hotel sandoria targu mures hotel sandoria targu mures hotel sandoria targu mures

Facilitati in unitate

  • Bucatarie comuna
  • Internet wireless
  • Parcare
  • Restaurant in incinta
  • Salon mic dejun
  • Terasa - vara

Facilitati in camere

  • Aer Conditionat
  • Baie Proprie
  • TV in camere
 

Adresa

Targu-Mures
B-dul. 1 Decembrie 1918 Nr. 297

Pozitionare GPS:

Lat:    46.5389061
Long:  24.5740757

REZERVARE
 
Cazare.info