Hotel Sanda Venus
 

Hotel Sanda - Venus 2

REZERVARE
 

Descriere

Hotel Sanda dispune de 121 de camere duble si 3 apartamente, camerele duble au televizor, frigider, grup sanitar propriu, modernizat si prevazut cu o cadita si dus.

Camerele situate in partea de sud a hotelului au balcon mare cu doua sezlonguri si dispuse in partea de nord a hotelului au geamuri termopan, balcon mai mic, cu o masuta si doua scaune. Totodata cele 53 camere situate la parter si etajul 1 sunt modernizate (mobilier nou, usi noi, covorase noi).

Apartamentele au un dormitor cu pat matrimonial, un living cu o canapea extensibila si aer conditionat si mai dispune de un bar de zi, terasa cu barbeque de gradina, loc de joaca pentru copii si o parcare auto.

Localizare

Categorie Hotel Sanda ** Hotel Sanda este localizat in nord-vestul statiunii Venus, intr-o zona linistita si plina de vegetatie, la 1 km sud de padurea Comorova si la aproximativ 250 m de plaja. Se invecineaza cu hotelurile Dana, Corina si Raluca.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Hotel - Venus hotel sanda venus hotel sanda venus hotel sanda venus hotel sanda venus hotel sanda venus hotel sanda venus hotel sanda venus hotel sanda venus hotel sanda venus hotel sanda venus hotel sanda venus hotel sanda venus hotel sanda venus hotel sanda venus hotel sanda venus

Facilitati in unitate

 • Aer Conditionat
 • Curte / Gradina
 • Ghid Turistic
 • Internet wireless
 • Jocuri (table, sah, carti, rummy)
 • Loc de joaca pentru copii
 • Loc pentru gratare
 • Parcare
 • Terasa - vara

Facilitati in camere

 • Acces internet
 • Aer Conditionat
 • Baie Proprie
 • TV in camere

Facilitati in zona

 • Plaja privata
 

Adresa

Venus
Strada Dem Radulescu, Nr.17

Telefon:

0241 731 501
0722 384 353

Fax:

0241 731 501

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact

Pozitionare GPS:

Lat:    43.84749
Long:  28.59286

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Semnal Retele Mobile:

Vodafone
Orange
Telekon

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info