Hotel Roma Timisoara
 

Hotel Roma - Timisoara 3

REZERVARE
 

Descriere

Hotelul are o capacitate de 28 de locuri in format de camere single ,double si matrimoniale special create pentru confortul dumneavoastra.

Camerele sunt mobilate si utilate in asa fel ve-ti beneficia de suficient spatiu util pentru a va relaxa si desfasura activiitatiile.

Hotelul dispune si de un restaurant in incinta unde ve-ti fi servit cu profesionalism si promtitudine.

Localizare

Hotel Roma este situat in orasul Timisoara in zona complexului studentesc si funtioneaza din 2004.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

hotel roma timisoara hotel roma timisoara hotel roma timisoara hotel roma timisoara hotel roma timisoara hotel roma timisoara hotel roma timisoara hotel roma timisoara hotel roma timisoara
 

Adresa

Timisoara
Str. Alexandru Vaida Voievod Nr. 14

Pozitionare GPS:

Lat:    45.748602
Long:  21.241152

REZERVARE
 
Cazare.info