Hotel Lostrita Baia-Mare
 

Hotel Lostrita - Baia-Mare 3

REZERVARE
 

Descriere

Complexul Lostrita ofera turistilor 52 de locuri de cazare, respectiv 19 camere matrimoniale, 4 camere double si 2 camere cu 3 paturi, toate acestea fiind dotate cu grupuri sanitare proprii, tv satelit.

Pastravarie

Complexul dispune de o pastravarie proprie, proiectata pentru 15 tone de pastrav anual.
Pastravaria este alimentata cu apa din raul Firiza si are o casa de incubatie proprie unde se pot produce cca. 500.000 bucati de pastrav.

Localizare

Hotelul este amplasat intr-o zona mirifica, la poalele muntelui Ignis, la 18 km de Baia Mare.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

hotel lostrita baia-mare hotel lostrita baia-mare hotel lostrita baia-mare hotel lostrita baia-mare hotel lostrita baia-mare
 

Adresa

Baia-Mare
Sat Blidari, Str. Blidari Nr. 13 B

REZERVARE
 
Cazare.info