Hotel Lido Constanta
 

Hotel Lido - Constanta 3

REZERVARE
 

Descriere

Renovat partial, ofera cazare in camere spatioase si luminoase, dotate cu mobilier alb, minibar, televizor, balcon si aer conditionat. Datorita pozitionarii paralele cu tarmul marii, o parte dintre camere au vedere spre mare si o parte spre Lacul Siutghiol.

Localizare

Hotel Lido este situat in zona nordica a statiunii, fiind unul dintre hotelurile cu traditie din Mamaia, care se remarca usor datorita arhitecturii deosebite.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

hotel lido mamaia hotel lido mamaia hotel lido mamaia hotel lido mamaia hotel lido mamaia hotel lido mamaia

Facilitati in camere

  • Acces internet
  • Aer Conditionat
  • Baie Proprie
  • Telefon-International
  • TV in camere
 
Cazare.info