Hotel Exclusive Sibiu
 

Hotel Exclusive - Sibiu 4

REZERVARE
 

Descriere

Hotelul Exclusive din Sibiu va pune la dispozitie camere single, duble si apartamente de 4 stele cu receptie deschisa nonstop, sali de conferinta si un bar. De asemenea, turistii se pot relaxa pe terasa.
Alte facilitati ale hotelului includ spalatorie si curatatorie chimica.

Localizare

Hotelul Exclusive este situat in centrul orasului Sibiu fiind la doar 950 de metri de Piata Mare, la 900 de metri de Piata Mica si la 800 de metri de Podul Minciunilor, iar la doar 100 de metri se gaseste cel mai apropiat magazin alimentar.
Pentru turistii care vin cu avionul Aeroportul International Sibiu se gaseste la mai putin de 13 km, care pot fi parcursi cu taxi sau cu autobusul.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Hotelul Exclusive - cazare de 4 stele in centrul Sibiului Hotelul Exclusive - cazare de 4 stele in centrul Sibiului Hotelul Exclusive - cazare de 4 stele in centrul Sibiului Hotelul Exclusive - cazare de 4 stele in centrul Sibiului Hotelul Exclusive - cazare de 4 stele in centrul Sibiului Hotelul Exclusive - cazare de 4 stele in centrul Sibiului Hotelul Exclusive - cazare de 4 stele in centrul Sibiului Hotelul Exclusive - cazare de 4 stele in centrul Sibiului Hotelul Exclusive - cazare de 4 stele in centrul Sibiului Hotelul Exclusive - cazare de 4 stele in centrul Sibiului Hotelul Exclusive - cazare de 4 stele in centrul Sibiului Hotelul Exclusive - cazare de 4 stele in centrul Sibiului Hotelul Exclusive - cazare de 4 stele in centrul Sibiului Hotelul Exclusive - cazare de 4 stele in centrul Sibiului Hotelul Exclusive - cazare de 4 stele in centrul Sibiului
 

Adresa

Sibiu
Str. Ion Luca Caragiale, nr. 1A, Sibiu, Romania

Telefon:

(+4) 0369 454 601
(+4) 0728 105 913

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact

Pozitionare GPS:

Lat:    45.801261
Long:  24.143057

Orar:

Check-in:    14:00 - 23:30
Check-out:  6:00 - 12:00

Limbi Straine:

Limba EnglezaLimba Germana

REZERVARE
 
Cazare.info