Hotel Dacia Covasna
 

Hotel Dacia - Covasna 2

REZERVARE
 

Descriere

Unitatea noastra hoteliera se straduieste sa ofere cele mai bune conditii de cazare tuturor celor care ne viziteaza

Personalul nostru este bine pregatit si intotdeauna vine in intampinarea nevoilor clientiilor nostri.sper ca sederea dumneavoastra la Hotelul Dacia din statiunea Covasna sa fie una placuta, de durata si sa va convinga sa reveniti la noi avand certitudinea ca veti petrece un sejurexcelent.

Hotel Dacia are o capacitate de 302 locuri, in 148 camere duble (grup sanitar) si 2 apartamente.

Localizare

In statiunea Covasna se poate ajunge fie pe calea ferata fie prin reteaua de drumuri nationale si judetene.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Hotel Dacia

Facilitati in unitate

  • Camere nefumatori
  • Incalzire centrala
  • Parcare
  • Salon mic dejun
  • Terasa - vara

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Covasna
str. Unirii nr 10

Telefon:

0267-340407
0267-341915
0267-340696

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info