Hotel Dacia Sud Constanta
 

Hotel Dacia Sud - Constanta 3

REZERVARE
 

Descriere

Deschis pe durata intregului an, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 150 de camere.

Pentru a spori confortul si siguranta oaspetilor nostri, le punem la dispozitie, printre altele, parcare pazita, spalatorie-curatatorie, schimb valutar si acces special pentru persoanele cu handicap.

Deoarece imaginea este importanta si in vacanta, hotelul Dacia Sud este dotat cu o sala de fitness moderna, sauna, un salon de masaj si un salon de infrumusetare.

Localizare

Hotelul Dacia Sud este locaizat in statiunea Mamaia si va ofera o priveliste minunata atat asupra aleilor de promenada, cat si asupra Marii Negre.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

hotel dacia sud hotel dacia sud hotel dacia sud hotel dacia sud

Facilitati in unitate

  • Parcare
  • Restaurant in incinta
  • Salon mic dejun
  • Terasa - vara

Facilitati in camere

  • Aer Conditionat
  • Baie Proprie
  • minibar
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Constanta
Mamaia

Telefon:

0241 831 812
0241 831 872
0241 831 873

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact
REZERVARE
 
Cazare.info