Hotel Cubix Brasov
 

Hotel Cubix - Brasov 3

REZERVARE
 

Descriere

Serviciile si numeroasele facilitati, care sunt puse la dispozitie de Hotel CUBIX ii vor incanta atat pe oamenii de afaceri cat si pe cei care se afla in concediu.

Hotel Cubix pune la dispozitie 49 standard rooms(30 twin, 18 matrimoniale, 1 pentru persoane cu handicap) si 9 executive rooms.

Pe langa toate acestea dispunem de personal calificat, care sta in permanenta la dispozitia clientilor oferindu-le informatiile necesare si serviciile cerute.

La Hotel CUBIX puteti sa va recreati, sa va odihniti si sa va relaxati in timp ce personalul nostru va rasfata cu tot confortul necesar.

Localizare

Hotel Cubix se afla situat la 3 km de centrul vechi al Brasovului intr-o zona extrem de accesibila , pe DN 1 la iesirea spre Bucuresti, la o distanta de 1 minut de mijloacele de transport in comun si la 17 km fata de cea mai renumita statiune din Romania - Poiana Brasov
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

cazare brasov hotel cubix cazare brasov hotel cubix cazare brasov hotel cubix cazare brasov hotel cubix cazare brasov hotel cubix cazare brasov hotel cubix cazare brasov hotel cubix

Facilitati in unitate

 • Camere nefumatori
 • Incalzire centrala
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Restaurant in incinta
 • Salon mic dejun
 • Terasa - vara

Facilitati in camere

 • Aer Conditionat
 • Baie Proprie
 • minibar
 • TV in camere
 

Adresa

Brasov
Str. Saturn Nr. 47

Telefon:

0722 607 070
0368 006 008
0732 440 218

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info