Hotel Casa Domnitei Timisoara
 

Hotel Casa Domnitei - Timisoara 3

REZERVARE
 

Descriere

Hotelul Casa Domniteti fiind pozitionat intr-o zona mai retrasa, confera liniste si relaxare totala, pentru toti turistii in cautare de relaxare dar si eci venit cu afaceri sau in concediu in orasul Timisoara.

Localizare

Este situata intr-o zona linistita la doar 2 km de Timisoara pe directia Mosnita-Buzias-Lugoj.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

casa domnitei timisoara casa domnitei timisoara casa domnitei timisoara casa domnitei timisoara casa domnitei timisoara casa domnitei timisoara casa domnitei timisoara casa domnitei timisoara casa domnitei timisoara casa domnitei timisoara casa domnitei timisoara casa domnitei timisoara casa domnitei timisoara casa domnitei timisoara

Facilitati in unitate

  • Internet wireless
  • Parcare
  • Restaurant in incinta
  • Sala de conferinte
  • Terasa - vara

Facilitati in camere

  • Aer Conditionat
  • Baie Proprie
  • Seif
  • TV in camere
 

Adresa

Timisoara
Str. Mosnita Noua Nr. 931

Telefon:

0732 601 707
0726 078 427
0726 079 543

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact

Pozitionare GPS:

Lat:    45.751275
Long:  21.256730

REZERVARE
 
Cazare.info