Hostel Castelul Rosu - Brosteni 3

REZERVARE
 

Descriere

Pensiunea Castelul Rosu dispune de camere elegante, cu mobilier nou, modern, pe fond alb, restaurant, bar, stana proprie cu degustari de preparate ciobanesti.

La dispozitia turistilor se vor pune cele 2apartamente, 6 garsoniere totalizand 28 locuri, restaurant cu capacitate de 50 locuri ( mesele festive pot fi organizate si pentru alte persoane, incasarile revenind grupului); sala mic dejun; dans, biliard; bar, bucatarie, receptie, terase, terenuri de sport.

Localizare

Pensiunea Castelul Rosu este amplasata intr-un cadru natural deosebit, oferind confort si servicii de cea mai buna calitate.

Pensiunea Castelul Rosu se afla la intersectia a trei judete: Suceava, Harghita si Neamt, undeva in munte, la 50 km de Vatra Dornei, 84 Km de Tihuta castelul lui Dracula.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Facilitati in unitate

  • Aer Conditionat
  • Camere nefumatori
  • Curte / Gradina
  • Incalzire centrala
  • Parcare
  • Salon mic dejun

Facilitati in camere

  • Acces internet
  • Baie Proprie
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Brosteni
Brosteni

Telefon:

0230-520 133
0745-506 908

Fax:

0230 520133

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info