Complex Turistic Baia Rosie Slanic Prahova
 

Complex Turistic Baia Rosie - Slanic Prahova 3

REZERVARE
 

Descriere

Cladirile unice si originale sunt un amestec armonios dintre istorie si arta. Spatiul interior modern si primitor va intampina cu o atmosfera inconfundabila de confort si eleganta, oferindu-va oportunitatea unei vacante de neuitat. Aerul elen guverneaza arhitectura si design-ul interior si exterior al complexului amplasat intre brazi impunatori si racorosi.

Intregul proiect a fost gandit din perspectiva clientului si a beneficiilor pe care le poate obtine daca alege Baia Rosie: confort, eficienta, posibilitatea de a alege si atentie la detalii.

Complexul Baia Rosie inseamna natura, confort, relaxare, eleganta, imbinate cu servicii de calitate si tehnologie de ultima ora. Intim si in acelasi timp rafinat, elegant si degajat, Complexul Baia Rosie isi seduce oaspetii prin atentia acordata fiecaruia si grija pentru detalii.

Localizare

Situat in judetul Prahova, la aproximativ 40 km de orasul Ploiesti, Complexul de agrement Baia Rosie reprezinta in acest moment, noul loc de intalnire pentru oamenii de pretutindeni, un spatiu al dialogului dintre stiluri si atitudini.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Complex Turistic Baia Rosie - Slanic Prahova

Facilitati in unitate

 • Aer Conditionat
 • Camere nefumatori
 • Incalzire centrala
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Restaurant in incinta
 • Salon mic dejun

Facilitati in camere

 • Acces internet
 • Aer Conditionat
 • Baie Proprie
 • Telefon-National
 

Adresa

Slanic Prahova
B-dul Muncii nr. 86

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info