Cabana Tahoe Straja
 

Cabana Tahoe - Straja 2

REZERVARE
 

Descriere

Cabana se inchiriaza si se preda la cheie, structurata pe 3 nivele, dispunand de incalzire centrala, terasa cu vedere la partia de schi avand in dotare masa cu banchete si gratar si sunt in numar de 8, avand fiecare 1 pat matrimonial si unul simplu. Baile sunt in numar de 6 (utilate modern) + o sauna (contra cost ).

Cabana mai dispune de inca o camera in mansarda avand tot 3 locuri doar ca este mai joasa.

Exista in cabana un living mare cu dotari moderne si un alt living mai mic de relaxare (diverse accesorii: joc sah-table, remi, dart, carti de joc, etc. ), o sala de luat masa si2 bucatarii dotate cu tot ce trebuie intr-o bucatarie (vesela, pahare, tacamuri).

Localizare

Cabana Tahoe este situata in mijlocul statiunii Straja cu acces imediat la toate instalatiile de transport pe cablu (teleschi).
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Cabana - Straja

Facilitati in unitate

  • Camere nefumatori
  • Parcare
  • Salon mic dejun
  • Terasa - vara

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Straja
Straja

Telefon:

0788 260474
0744 173834
0254 549579

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info