Home » Intern » Stiri Turistice » Tara Fagarasului are un website oficial pentru promovarea si informarea turistilor

Tara Fagarasului are un website oficial pentru promovarea si informarea turistilor

tara-fagarasului-trasee-turistice

Un site de promovare a zonelor turistice din Romania a fost finalizat site-ul www.tarafagarasuluiromania.ro . Acesta este un proiect cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, in cadrul Programului Operational Regional.

Iubitorii de drumetii si calatorii montane in zona Tarii Fagarasului, vor avea la dispozitie o platforma online de informare cu privire la potentialul natural, istoric si cultural.

Website-ul ofera, de asemenea, o viziune ampla asupra tuturor activitatilor sportive care se pot desfasura in zona, inclusiv informatii referitoare la traseele montane, partiile de ski, zonele pentru pescuit sportiv, echitatie si vanatoare.

In plus, noua platforma online pune la dispozitia utilizatorilor o sectiune de i-audio ghid cu descrierea zonei, traseelor, obiectivelor culturale si ecumenice, astfel incat turistii sa poata beneficia de informatii in timp real. I-audio ghidul este disponibil in romana, engleza si germana si poate fi descarcat in format MP3.

“Tara Fagarasului este o zona foarte ofertanta, atat in ceea ce priveste turismul cultural, cat mai ales turismul montan si cred ca reprezinta o alternativa inspirata pentru cei care cunosc deja Valea Prahovei. Avem intr-adevar locuri frumoase cu o incarcatura istorica si culturala deosebita si este pacat ca inca nu ne dam seama” a declarat Ciprian Faraon, managing partner, Dual Promo.

Citeste articolul complet pe Wall-Street.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Tara Fagarasului are un website oficial pentru promovarea si informarea turistilor, 9.5 out of 10 based on 4 ratings