Home » Extern » Turism » Orașe pe care merită să le vizitezi în această iarnă

Orașe pe care merită să le vizitezi în această iarnă

orase_care_merita_sa_le_vizitezi

Majoritatea turiștilor care plănuiesc o vacanță de sărbători se gândesc automat la stațiunile turistice care oferă posibilitatea practicării sporturilor de iarnă, uitând că pot profita de pauza de iarnă pentru a vizita și pentru a face ceva diferit. Recomandarea noastră este alegerea unei vacanțe de tip city break într-unul dintre orașele care merită din plin investiția de bani și timp.

Rețeta este simplă. Îți stabilești orașul pe care vrei să-l vizitezi, îți alegi perioada în care ești disponibil și te apuci de căutat oferte. Este o variantă foarte bună pentru cuplurile aventuriere, care se plictisesc într-un singur loc și care nu au foarte mult timp la dispoziție pentru o vacanță uriașă.

Idei de orașe europene și nu numai care merită vizitate poți găsi pe www.destinatii.info și pe multe alte site-uri de profil. Iată câteva dintre cele pe care noi credem că merită să le iei în considerare pentru un city break de sărbători:

Florența, Italia

Florența, Italia
foto

În Florența s-a născut renascentismul și au trăit numeroase personalități istorice care au lăsat în urma lor o serie de monumente de artă cu adevărat impresionante. Florența a avut un rol deosebit de important în Evul Mediu italian și are nenumărate obiective turistice care merită din plin vizitate.

Pamukkale, Turcia

Pamukkale, Turcia
foto

Este renumit pentru dealul Pamukkale, făcut din calcar, în jurul căruia se află numeroase bazine cu apă caldă care datează încă din secolul al II-lea. Atracțiile turistice sunt foarte multe și foarte interesante, această destinație fiind perfectă pentru o excursie neobișnuită, interesantă și provocatoare.

Atena, Grecia

Atena, Grecia
foto

Nu sunt multe lucruri despre capitala Greciei pe care nu le-ai auzit deja. Atena se distinge de celelalte capitale europene prin modul în care îmbină mitologia fascinantă a țării cu elementele moderne și peisajele spectaculoase.

Lugano, Elveția

Lugano, Elveția
foto

Este unul dintre cele mai liniștite și mai plăcute orașe din Europa, fiind totodată și cel mai popular obiectiv turistic din Elveția. Frumusețea naturală incredibilă din jurul orașului este perfect redată de către Lacul Lugano și Pre-Alpii Lugano din apropiere.

Orașele lumii sunt ele însele adevărate obiective turistice care conțin la rândul lor multe alte atracții interesante. Dacă alegi cu atenție destinația vacanței tale ai mari șanse să ai parte de o experiență incredibilă și diferită în această iarnă.

sursă foto

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Orașe pe care merită să le vizitezi în această iarnă, 9.7 out of 10 based on 3 ratings