Home » Stiri Turistice » Gradul de ocupare pe litoral este in week-end de 100%

Gradul de ocupare pe litoral este in week-end de 100%

DSC_0435

Gradul de ocupare pe litoral este in week-end de 100%, iar pe parcursul celorlalte zile ale saptamanii de 98%, conform cifrelor inaintate de hotelierii din cadrul Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii (FPTR).

“Succesul din acest an al litoralului românesc îl depăşeşte chiar şi pe cel din 2008, când România încă nu cunoştea criza, iar puterea de cumpărare a populaţiei era mult mai mare. Revenirea turiştilor români pe litoralul autohton se datorează eforturilor făcute de hotelieri şi de turoperatori de a oferi condiţii mai bune şi de a menţine preţurile la niveluri comparabile cu cele ale concurenţei străine. În plus, a început să funcţioneze şi în România un all inclusive de calitate care este foarte căutat de familii”, se arată într-un comunicat transmis de FPTR.

Potrivit sursei citate, litoralul românesc a convins pentru că plajele sunt curate, serviciile s-au îmbunătăţit, iar evenimentele mondene şi cele care încurajează turismul de distracţie sunt şi ele o atracţie pentru turişti.

Federaţia consideră că trebuie gândit un program special de oferte pentru luna septembrie pentru a prelungi sezonul şi menţine gradul de ocupare al litoralului şi la începutul toamnei, profitând de vremea bună care se anunţă.

via MediaFax

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)