Home » Diverse » Cum arata “Hotelul Ideal” in opinia turistilor ?

Cum arata “Hotelul Ideal” in opinia turistilor ?

hotelul-ideal

Noi, Echipa Klain, impreuna cu un hotel de 3 stele din Cluj Napoca acum cateva luni am organizat un concurs inedit pentru piata hoteliera pentru acel moment pe FaceBook (din informatiile pe care le avem la dispozitie).

Tema concursului – „Hotelul Ideal” - in care comunitatea creata pe FaceBook in jurul Hotelului Panorama, trebuia sa raspunda la o intrebare:

Cum trebuie sa arate „Hotelul Ideal” si ce servicii trebuie sa ofere, dupa parerea ta?

Premiile puse in joc au fost sejururi si reduceri la acel hotel, astfel, s-a reusit o interactiune cu comunitatea de pe FaceBook prin care s-au obtinut informatii si pareri ale potentialilor clienti care pot ajuta pe orice manager de hotel din Romania.

Dintre cele mai votate comentarii si pareri va citez primele 3 locuri:

[highlight]Castigatorul Locului 1:[/highlight]

Hotelul ideal dupa parerea mea ar trebui sa ofere servicii exceptionale la preturi reduse.

Camerele sa fie spatioase si luminate, cu un pat confortabil si suficient de mare pentru relaxare. Mobilierul din camera sa fie modern si curat. Baie… cu cada in camera. Televizor,internet, telefonie fixa interna si internatioala, minibar,oglinda,cuier, fotolii, seif, halat de baie, prosoape de baie, sampon, sapun, ac si ata, perie si crema pt pantofi, flori si nu in ultimul rand sa fie un aer placut si o camera curata.

Micul dejun sa fie inclus in pret si sa fie cu bufet suedez iar mancarea si bautura sa fie diversificata ca sa ai de unde sa alegi.
Personalul sa fie amabil si sa iti ofere informatiile de care ai nevoie. In incinta hotelului sa exista si un spa cu diferite piscine, acoperite, in aer liber, hamam, sauna etc.

Un serviul ideal ar fi pentru persoanele care nu dispun de masina proprie sa li se asigure transportul de aeroport, gara, autogara pana la hotel.

[highlight]Castigatorul Locului 2:[/highlight]

Nu o sa cer in nici un caz piscina la etaj si parchet in curte,…dar trebuie sa fie inainte de toate curat,angajatii sa fie nestresati pt ca se transminte si asta ma enerveaza la culme.

Pt mine e placut sa gasesc o servire ca atare si ..ma …repet..curatenie.Chiar si in hotelurile de o stea sau mai multe stele asta e primul lucru care il cer,mai apoi daca e posibil sa fie oarecum izolat fonic,sa ma pot relaxa si sa pot dormi.Lenjeriile mereu albe ,sa se mearga pe cat posibil pe culori deschise…facanduse mai usor dovada curateniei si a ordinii din incapere.Un alt criteriu dupa care ma orientez este parcarea…luminata si pazita sa nu patim ce am mai patit pe faleza la bulgari,si mancarea sa fie de calitate si mereu proaspata.Nu cred ca sunt foarte pretentioasa nu?

[highlight]Castigatorul Locului 3:[/highlight]

‎”Hotelul ideal” ar trebui sa arate ca “acasa”: sa fie primitor, calduros, simpatic si confortabil. Serviciile ar trebui sa fie “ca la mama acasa”. Important e sa fii servit cu drag, cu caldura si putin umor ;-)

In urma concursului am obtinut obiectivul scontat, respectiv determinarea unui numar cat mai mare de tineri (comunitatea paginii avea media de varsta cuprinsa intre 18 – 25) sa “think outside the box”. [pullquote align=”right”]”Think Outside the Box”[/pullquote] Acestia au reusit cu succes sa isi lase frau imaginiatiei si sa infaptuiasca independent dar impreuna, o lista a serviciilor hoteliere pe care toti le-am vrea de la un hotel. O lista utopica dupa toate standaredele practice ale economiei si idustriei hoteliere, dar nu una de ignorat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)