Home » Noutati » Stiri Turistice » Azi, se implineste 1 an de Cazare.info

Azi, se implineste 1 an de Cazare.info

cazare_info

In 1 noiembrie 2012 se implineste 1 an de cand noi, echipa Klain din Cluj Napoca, am lansat oficial proiectul Cazare.info . Acest proiect inglobeaza peste 5 ani de experienta a echipei in domeniul site-urilor turistice de cazare din Romania. Dintre acestea , cele mai cunoscute sunt: CazareClujNapoca.ro , CazareTarguMures.ro , CazareSibiu.com si CazareBistrita.com .


Ce dorim de la proiectul Cazare.info ?

Prin site-ul Cazare.info ne propunem sa aducem turistilor romani toate unitatile de cazare din Romania si in scurt timp peste 150.000 unitati hoteliere din lume in limba romana, pentru a le fi mult mai usor sa rezerve o camera la un hotel sau pensiune din orice colt al lumii dintr-un singur site.

Totodata , dorim sa venim cu informatii relevante pentru turistii care vor sa ajunga intr-o zona , oferindu-le recomandari si informatii in acest sens.


Ce am realizat pana in prezent?

Pe parcursul acestui an ne-am ocupat atat de adaugarea de oferte de cazare din Romania, cat si de informatii si continut relevant pentru turisti. De aceea am dezvoltat sectiuni cu obiective turistice pe fiecare judet si oras din tara, am deschis un blog prin care oferim sfaturi , recomandari, stiri si informatii periodice care vin in ajutorul turistilor.


Cu ce noutati am venit ?

Pe parcursul acestui an am experimentat in cadrul proiectului , un card turistic de reduceri “Cardul turistic – Cazare.info ” care in acest moment este in standby, deoarece ne-am lovit de o reticenta a unitatilor hoteliere din tara de a oferi reduceri turistilor pe baza de carduri. Insa, dorim ca in urmatoarea perioada sa incercam o noua abordare a ideii.

In prezent noutatile cu care venim sunt in primul rand brandul la care lucram, iar in al doilea rand sistemul online pe care l-am dezvoltat si caruia ii vom aduce noi imbunatariri in anul 2 al proiectului. Am pus accentul pe ideea de filtre si pozitionare pe harta a ofertelor, deoarece turistul stie ce vrea si nu mai are timp de a verifica fiecare oferta in parte si astfel poate sa ajunga foarte usor la oferta de cazare care i se potriveste cel mai bine.


Ce urmeaza sa dezvoltam ?

In primul rand dorim ca in urmatorul an sa acoperim piata din Romainia in proportie de 80 %, pentru ca pe site-ul Cazare.info sa se gaseasca cat mai multe variante si oferte de cazare din tara. Ulterior, in circa 3 luni , site-ul va contine peste 150.000 unitati hoteliere din intreaga lume, unde se va putea face rezervarea camerelor in timp real direct din site.

Pasul urmator va fi sa punem accent pe oferte last minute si reduceri la cazare oferite prin diverse cupoane sau prin alti parteneri, urmand ca pe parcurs sa cerem feedback-uri de la clientii nostri si turistii care vin in site-ul Cazare.info pentru a-l imbunatati in functie de preferintele acestora.

Concluzionand, suntem mandri ca dupa 12 luni de munca am reusit sa dam culoare acestui proiect si sa inceapa sa dea rezultate atat clientilor nostri, dar si vizitatorilor care pot gasi aici informatii si oferte din domeniul turismului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Azi, se implineste 1 an de Cazare.info, 9.5 out of 10 based on 2 ratings